PALVELUMME

Omistatko metsäpalstan joka kaipaa raivausta? Onko talosi katto nähnyt parhaat päivänsä? Vai onko kesämökilläsi pihapuu, joka pitäisi poistaa? Pyydä meidät käymään niin teemme tarjouksen kaipaamastasi työstä. Kohteemme ovat lähes aina yksilöllisiä, joten käymme ilmaiseksi paikan päällä arvioimassa tilanteen ja teemme tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Rakennuspalvelut

Saneerauskohteissa pääpaino on ollut katto- ja kylpyhuoneremonteissa, mutta kaikki remontointiin liittyvät työt luonnistuvat. Kokemusta on kertynyt uuden rakentamisesta ja vanhan muokkaamisesta. Tunnemme niin uutta, kuin vanhaakin rakennuskulttuuria ja eri vuosikymmenten menettelytapoja.

Uudiskohteissa suosimme puutaloja ja erityisesti hirsirakentaminen on lähellä sydäntä. Muuraaminen ja laatoituskaan ei ole lainkaan vierasta, minkä voi todeta kuvistamme kohdassa "referenssit".

.

Metsäpalvelut

Meiltä onnistuvat kaikki perinteiset metsurityöt aina istutuksesta hakkuuseen saakka. Nykyisin metsurityö painottuu vahvasti taimikoiden hoitoon ja tähän olemmekin maanomistajia kannustamassa. Hyvin hoidettu taimikko on sekä taloudellisesti, että ekologisesti toimiva.

Pihapuiden kaataminen on joka kerta yksilöllinen tapahtuma. Siksi teemme kustannusarvion aina käymällä kohteessa. Ahtaisiin ja haastaviin kohteisiin olemme varustautuneet kiipeilyvarustein, joten valmiutemme haastavien puiden poistoon on erinomainen. Kaava-alueella on otettava huomioon mös lupa-asiat. Jos esimerkiksi työskennellään kadun varressa, on arvioitava mikä on hinnan ohella joustavin ja turvallisin tapa toteuttaa puun poisto.